För butiker och inköpare: vänligen kontakta Pia Eldin-Lindstén för inköpspriser och leveranstider.

Kontakt:
e-post: piaeldin@gmail.com  Mobil:+46(0)70-6272564 Slutsålt på hemsidan: maila oss och önska vilken typ av väska du vill ha. Titta på listan över sålda väskor och önska en liknande. Exakt lika går inte att göra, men snarlika i färg och form kan tillverkas efter önskemål.
KUND:
Orderbekräftelse
Jag skickar en orderbekräftelse till den mejladressen du angivit så snart vi har tagit hand om ordern.

Leveranstid
Mindre försändelser skickas med posten och ska levereras inom tre vardagar. Större paket skickar jag med DHL. Deras leverans tar mellan en och fyra vardagar beroende på var man bor i Sverige. Meddela mig om det är bråttom så ska jag försöka ordna en snabbare leverans.

Fraktkostnad
Alla priser inkluderar porto inom Sverige. För ordrar utomlands kontakta mig för fraktkostnad.

Betalningsalternativ
Alla köp betalas kontant med kort alt. mot faktura som ska vara betald inom tio dagar. Faktura-adress måste vara samma adress som beställarens. Obetalda fakturor går till inkasso.

Reklamation
Är varan defekt eller om du är missnöjd på något annat sätt vill jag att du kontaktar mig inom sju dagar. Skicka inte tillbaka varan inan du kontaktat oss: Eldin-Lindsten Design för returfrakten och byte av varan.

Öppet köp
Du som kund har rätt till 14 dagars öppet köp enligt distansavtalslagen. Returrätt gäller inom 14 dagar efter mottagandet om varan är oanvänd och returneras packad så att den klarar posthantering. Du står själv för returfrakten.

Ej uthämtade paket
För ej uthämtade paket debiteras kunden 300 kronor, detta för att  omkostnader. Obetalda fakturor går direkt till inkasso.

Miljö
Alla kartonger och så mycket emballage som möjligt är återanvänt för att spara på miljön.